Vi tar helst bestillinger via epost, men også telefon: 64 84 54 64
Vær tidlig ute så er du sikret at vi kan håndtere deres selskap på en ryddig og fin måte
Oppgi menynummer og antall for raskere og enklere bestilling
Endringer i antall det er bestillt for kan gjøres inntil to arbeidsdager før levering/henting
Ved avbestilling senere enn tre dager før selskapsdato blir man fakturert fullt ut
Rett til prisendringer på våre menyer forbeholdes
levering
Vi kjører 7 dager i uken, til Oslo, Nedre Romerike og Bærum
Mandag - fredag: 0800-1900
Lørdag - søndag: 1000-1700
Standard leveringsgebyr på kr. 200,- på hverdager og kr. 300,- lørdag/søndag
Standard levering gjelder for Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog, Rælingen, Skjetten og Fetsund. For levering til Nittedal, Jessheim, Gan, Enebakk tilkommer et ekstra leveringsgebyr på kr. 75,- Frakt til Oslo etter avtale
Ønsket leveringstidspunkt må oppgis ved bestilling sammen med nøyaktig adresse
Retur av emballasje avtales ved levering. varmekasser som ikke leveres tilbake faktureres kr. 250,- per kasse
Ved avbestilling senere enn tre dager før selskapsdato blir man fakturert fullt ut
Dersom kokk er innleid er leveringen gratis
Betalingsbetingelser
Privatpersoner: kontant, Vipps eller med kort ved levering/henting
Bedriftskunder: faktureres etter avtale
Eventuelle reklamasjoner må være oss i hende senest 24 timer etter leveranse
Ved eventuelle utsolgte varer fra leverandør, eller force majeure, forbeholder vi oss retten til å levere erstatningsprodukter i samme priskategori/kvalitet
leie av personale
Kokk kr. 400,- per. time (min. 4 timer) utover dette kr. 400,- per. time
Servitør kr. 375,- per. time (min 5 timer) etter kl. 24.00 tilkommer 50% nattillegg