3-retters

Her kan man fritt sette sammen sin egen 3-retters eller 2-retters middag. Minimum bestilling 10 kuverter.
Vi kan selvfølgelig, med innspill fra dere, sette opp andre menyer.
Dine ønsker, vår utfordring!

FORRETTER
kr. 79,- per. kurvert

1. Grillet grønn asparges surret m/serranoskinke
Bakte cherrytomater, urtesmør og høvlet parmesan.

2. Tradisjonell rekecocktail
M/vestkystdressing, blandet salat, sitron og melbatoast.

3. Toast skagen
Husets skagenrøre m/reker og krepsehaler, dill og sitron
på ristet landbrød.

4. Stekte kamskjell
På blomkålpure, stekt panchetta, syltet rødløk og basilikumolje.

5. Speket og tørket hvalkjøtt fra Kabelvåg
Latbrød, rødløk, grønne oliven og rømme.

6. Gravlaks m/kremet sennepssaus
Dillsalat, creme fraiche, ørretrogn og ristet landbrød.

Vi kan også servere carpaccio av reinsdyr eller oksefilet med nydelig tilbehør.
kr. 105,- per. kuvert

HOVEDRETTER

1.Helstekt okseindrefilet(leveres hel eller tranchert og medium stekt)
Serveres med ovnsbakte poteter m/hvitløk og timian, kokt brokkoli, ratatouille, mais,
stekt sopp og løk, peppersaus og bearnaisesaus.
kr. 265,- per. kuvert

2.Lammestek m/rosmarin og hvitløk
Serveres med ovnsbakte poteter m/havsalt, kokt blomkål, ratatouille, stekt sopp,
en nydelig fløtesaus og karamelliserte pærer.
kr. 275,- per. kuvert

3. Reinsdyrsteik
Serveres med pastinakkpure, rosenkålsalat m/stekt bacon, dampede gulerøtter, stekt
skogssopp, fylt pære m/krydra tyttebær, en himmelsk viltsaus og kokte persillepoteter.
kr. 285,- per. kuvert

4. Kalvestek surret m/urter
Serveres med fløtestuede poteter, ovnsbakte rotgrønnsaker, grønne erter, kokt blom-
kål, brun sjysaus og godt tyttebærsyltetøy.
kr. 255,- per. kuvert

5. Surret svinestek
Serveres med kokte poteter, surkål, kokt blomkål, gulerøtter, grønne erter, brun saus
m/masse fløte, krydra tyttebær, lefse og sennep.
kr. 215,- per. kuvert

Fiskeretter, pris på forespørsel.

DESSERT
Alle desserter koster kr. 65,- per. kuvert

1. Husets karamellpudding med fløtekrem og karamellsaus
2. Riskrem med bringebærsaus
3. Multekrem med krumkake
4. Fruktsalat med hasselnøtter og vaniljekrem
5. Pannacotta med jordbærcoulis og frisk frukt
6. Marengskake med kokos og eggekrem, toppet m/marinerte jordbær og fløtekrem
7. Sjokoladedrøm av en kake med appelsinkrem
8. Bringebær ostekake på karamellisert kjeksbunn, friske bringebær og sitronmelisse